Pakketopleiding

De voordelen

extra korting, prijsvast, termijnbetaling mogelijk, examengarantie

Examengarantie

Mocht je ondanks deze goede aanpak de eerste keer niet slagen en een tussentijdse toets hebben gedaan, dan komt Autorijschool Bert Geerings je tegemoet in de herexamenkosten: de examengarantie.

Er gaat altijd een kennismakingsles aan de opleiding vooraf. Daarna kun je losse lessen nemen of één van onze pakketten. De instructeur geeft je advies over een persoonlijk lesplan.

Op twee derde van je opleiding kun je tussentijds getoetst worden door het CBR. De examinator en je instructeur rijden allebei mee. Na afloop krijg je te horen waar je nog aan moet werken. Uiteraard hoor je dit ook altijd van je eigen rij-instructeur, maar vaak geeft het wat extra stimulans.
Ook wanneer je nerveus bent, kan de Tussentijdse Toets een groot deel van de spanning wegnemen. Je maakt kennis met de examensituatie, wat in je voordeel werkt bij het echte examen.

Bovendien kun je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen, zodat je deze tijdens je examen niet meer hoeft te doen. De slaagkans wordt vergroot door de Tussentijdse Toets.

Prijzenoverzicht

Klik hier voor een actueel overzicht van onze prijzen.