Over ons

Anouk en Jeroen de Groot

Wij zijn Jeroen en Anouk de Groot. De rijschool is opgebouwd door onze vader en schoonvader Bert Geerings. Hij heeft ons gevormd en gekneed en van deze rijschool sinds 1977 gemaakt tot wat het vandaag de dag is. En ons streven is om deze 30 jaar nog eens ruim te verdubbelen. Bij ons geen moeilijke verhalen of loze beloftes. Doen zit in onze aard. En als we iets doen dan doen we het vooral goed!

Jeroen

Hallo, mijn naam is Jeroen de Groot. Ik ben de man van Anouk. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij Autorijschool Bert Geerings als instructeur. Hiervoor heb ik 7 jaar als vrachtwagen chauffeur gewerkt, en voornamelijk gereden in de Benelux.  Ik wil graag mijn ervaring, visie en verkeerskennis overbrengen, zodat mijn leerlingen op een gezellige maar toch gestructureerde manier hun rijbewijs kunnen behalen. Graag tot ziens in de auto!

Anouk

Hoi, mijn naam is Anouk de Groot Geerings. Getrouwd en trotse moeder van twee kinderen, Liz en Kyan. Sinds 2003 ben ik werkzaam bij Autorijschool Bert Geerings als instructrice. Eerst full-time en later toen de kinderen kwamen part-time. Nog steeds zie ik iedere nieuwe kandidaat als een uitdaging! Autorijlessen moeten volgens mij leerzaam en vooral leuk zijn.  Als je het naar je zin hebt tijdens de rijles dan gaat het leren veel gemakkelijker! Ik hoor vaak terug van mijn leerlingen dat ik veel geduld heb en dat er in mijn auto een ontspannen sfeer heerst. Ik hoop je snel te ontmoeten!